Soft Rebel design

Met een passie voor het ‘met blote voeten door een zomers weiland rennen – gevoel’ creëren we originele, persoonlijke kunstwerken van jouw levensmomenten. De perfecte woorden om Soft Rebel te beschrijven. Het bedrijf dat opgezet is door Mascha van Duijn en door mij (Kirsten Taris Kruze). Persoonlijke kunstwerken van bijzondere levensmomenten worden speciaal naar wens en op maat gemaakt in de vorm van foto, film en/of grafisch ontwerp. Samen met de klant brengen Mascha en ik ieders verhaal tot leven en creëren een geweldige ervaring voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden  Foto* Film & Edit* Ontwerp* Conceptontwikkeling* Identiteitsmarketing* Prestatiepsychologie.

 

Voor Soft Rebel is een compleet huisstijlontwerp gemaakt. Onderdelen hiervan zijn een logo, visitekaartje, huisstijl elementen, een website en een teaser.

 

Bij dit ontwerp is rekening gehouden met de gewenste uitstraling op basis van onze visie. De woorden: toegankelijkheid, stoer, romantisch, speels, diverse doelgroepen, gevoel van vrijheid, rebels, illustratief, uniek, op maat gemaakt, vintage, bohemian, natuur en organisch zijn gebruikt bij het schetsproces van het logo en de ontwikkeling van de andere onderdelen.

Bij het uiteindelijke ontwerp van het logo is gekozen voor één gesloten vleugel en één open vleugel die staan voor de tegenpolen Soft en Rebellian. Dit geeft ook balans doordat het één het ander nodig heeft. Het creëert een op maat gemaakt gevoel dat Soft Rebel ook levert aan haar klanten. De keuze voor een illustratief logo is vanwege de gewenste stijl bohemian, romantisch, stoer en de liefde voor de natuur en organische vormen.  

Website Soft Rebel

www.softrebel.nl

Date

February 22, 2016

Category

Conceptual, Graphic Design, Photography

error: Content is protected !!