Logo & website design Roze Trouwen

Zelfstandig trouwambtenaar Ria gaf de opdracht voor een logo en website ontwerp voor Roze Trouwen. Ria is trouwambtenaar en ze merkt dat wanneer ze uitleg geeft dat ze ook stellen trouwt van hetzelfde geslacht dit bij veel mensen niet heel ‘natuurlijk’ gevonden wordt. Na heel wat jaren ervaring als trouwambtenaar vond ze dat het tijd werd voor een eigen website. Een website speciaal voor HOLEBI huwelijken.

 

Aan mij de eer om dit ontwerp voor haar te maken.  Ria heeft nog een website/bedrijf genaamd Jullie Moment en onder deze naam sluit zij huwelijken tussen man en vrouw. Voor zowel Roze trouwen als Jullie Moment heb ik een ontwerp gemaakt waarbij te zien is dat beide bedrijven van Ria zijn maar er is ook weer onderscheid tussen beide. De prioriteit voor een ontwerp lag echter wel bij Roze Trouwen.

 

Jullie Moment is vintage, romantisch, vriendelijk en speels, Roze Trouwen is clean, strak, kracht, romantisch, vintage, industrial, vriendelijk en toegankelijk. Het logo is ontworpen met de gedachte van verbintenis tussen het bruidspaar en de verbinding van het bruidspaar met Ria. Het symbool van oneindigheid is een inspiratie bij dit ontwerp. Het logo van Roze Trouwen staat voor de verbintenis tussen liefde en liefde ongeacht het geslacht. Voor de website is gebruik gemaakt van fotografie dat ook door Soft Rebel is verzorgd. De kleuren die gekozen zijn voor zowel Roze Trouwen als Jullie Moment komen in verschillende samenstellingen en uitingen naar voren. Voor de website van Roze Trouwen komen de kleuren mooi uit door middel van de foto’s en de buttons. Ze weerspiegelen een rustige en vreugdevolle beleving. Klik op de link aan de rechterzijde om de website te zien.

Website Roze Trouwen

www.rozetrouwen.nl

Date

February 4, 2016

Category

Graphic Design

error: Content is protected !!